Bra avslappningsmusik av SPA Music

Idag vill jag tipsa om bra avslappningsmusik av SPA Music. När jag satt och letade efter en annan artist på Spotify snubblade jag över denna gamla juvel. När jag skrev min magisteruppsats i engelska för fem år sedan lyssnade jag mycket på SPA Music både när jag mediterade och när jag arbetade. Jag tycker om att lyssna på lugn musik när jag arbetar. Musik med sång börjar jag bara sjunga med i så det är svårare att koncentrera sig då.

Jag kommer idag inte med några direkta tips på låtar. SPA Music har så ofantligt många bra stycken att det bara är att göra en djupdykning in på deras Spotify så hittar du hr mycket som helst. Det albumet jag lyssnade på mest var SPA Hotel – Ultimate SPA and Wellness Relaxation. Det albumet innehåller en hel del pianostycken vilket jag tycker om. Du kan lyssna på albumet under de 10 mest populära låtarna på Spotify här nedan. 

SPA Musics 10 mest populära låtar på Spotify

Spa Hotel - Mitt Favoritalbum

Fler tips på bra avslappningsmusik

Här är ett smakprov på några av de tidigare inlägg jag gjort om bra meditationsmusik. Vill du ha fler tips hittar du alla mina tidigare rekommendationer i bloggkategorin ”Bra avslappningsmusik”. 

Bra avslappningsmusik med Peder B. Helland – publicerat 8 november 2017

Mer ur kategorgin: Bra avslappningsmusik.

Guidade meditationer med vacker bakgrundsmusik

Om du har läst det här inlägget tycker du förmodligen om att göra avslappningsövningar och meditera till vacker musik. Att meditera tillbara musik kräver en viss vana och ibland kan det vara skönt att variera meden guidad meditation. Jag erbjuder ett 20-tal guidade meditationer och avslappnignsövningar som du kan lyssna på på bl.a. Storytel och Nextory. Vissa äldre övningar finns även på Spotify och YouTube Music.

Annons

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »
Annons