Bra avslappningsmusik med Peder B. Helland

Jag har bestämt mig för att börja tipsa er som läser om bra avslappningsmusik som du kan använda när du vill meditera eller slappna av på egen hand utan att bli vägedd av mig eller någon annan instruktör. Min meditationsmusiksmak karaktäriseras av att jag faktiskt rent av avskyr allts som innehåller vassa ljud som buddistiska singing bowls och liknande. Jag vill ha mjuk musik som antingen bara ligger som en stillsam matta eller en mer aktiv komposition med inspirerande glad musik, gärna med piano- eller violinslingor. Allt detta hittar jag i Peder B. Hellands musik.

Dance of Life med Peder Helland

Den här YouTube-videon Relaxing Celtic Music: Beautiful Music Relaxing Music Flute Music, Meditation Music fantastiskt vacker musik. Musiken kommer från alumet Dance of Life och är komponerad av norrmannen Peder B Helland. Precis som videotiteln anger innehåller den piano och flöjtslingor som ger mig fantastiskt härliga inre bilder när jag lyssnar på den. 

Låten jag vill rekommendera lite extra mycket heter Always.

Nedan kan du lyssna på albumet på Spotify eller iTunes. Jag har också laggt in videon ovan i en ny spellista på min YouTube-Kanal som heter Bra meditations- och avslappningsmusik (länk)

 

Dance of Life finns att streama på Spotify och Apple Music samt att köpa som mp3 på iTunes, Google pLay o.s.v.

Bildlänk till Hellands hemsida
Bilden tar dig till Peder B. Hellands hemsida pederhelland.com

Fler inlägg med Bra avslappningsmusik

Vacker morgonmusik – publicerat 24 maj 2017

Fler inlägg i kategorin Bra avslappningsmusik

Annons

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Annons