Jag har startat en prenumerationskanal på plattformen Patreon. Vad betyder det här? Det innebär att Patreon hantera alla tekniska aspekter och även betalningen så att jag kan fokusera på att skapa fler produkter. Genom att prenumerera på min egen plattfrom istället för t.ex. Storytel för en billigare peng – $5 plus moms (ca 50 kr plus moms)- får du tillgång till samma innehåll som på Storytel, Nextory etc. och lite till. Dessutom också tidigare än de som lyssnar på ljudbokstjänsterna. Så fort jag är klar med ett projekt kan du lyssna på Patreon och slipper vänta den tiden det tar för distributörerna behöver för att leverera till ljudbokstjänsterna.

Förutom tillgång till mer innehåll snabbare så hjälper du mig att kunna skapa fler meditationer, avslappningsövningar och sömnsagor på både svenska, engelska och även att få dem översatta och inspelade på fler språk.  Jag skulle gärna göra mina produkter tillgängliga gratis för alla men då jag har spenderat ungefär tre gånger mer på att producera meditationerna än jag köpte min bostadsrätt för så är inte det möjligt. Det kostar ca 40 000- 60 000 att producera en ny titel på engelska och svenska. Sedan tar det 3-12 månader efter slutet på det kvartal titeln publicerades innan jag börjar får royalties som jag kan spendera på att producera nytt. Mina meditationer gör bra ifrån sig men intäkterna från Patreon från jag direkt nästa månad, vilket gör att du genom att stötta mig där hjälper mig att göra fler produkter snabbare. 350 prenumeranter per månad i ett år skulle också göra det möjligt för mig att översätta hela katalogen jag har just nu till ett nytt språk. Hade det inte varit toppen om alla kunde lyssna på mina produkter på sitt eget språk? Att genom att prenumerera på Patreon hjälper du till att göra detta möjligt.

Medlemmar på Patreon kommer ha möjlighet att påverka vilja språk vi prioriterar först och kommer att få mer insikt i min produktionsprocess också. 

Observera att en prenumeration på Patreon är på en kalendermånad. De är lite annorluna än t.ex. Netflix, Spotify och Storytel där du får en månad från det datum du startar din prenumderation. Därför kan det för din egen skull vara bra att vänta några dagar om du vill bli medlem sent i månaden. Blir du medlem den 25 så kommer Patreon ändå att debitera dig igen den 1:a nästa månad. Detta är något jag inte gillar så mycket men tyvärr inte kan styra. 

När du har blivit medlem och loggat in på den enhet du vill lyssna på är det lättast att navigera Patreon genom den här hemsidan. Du på varje produktsida finns det möjlighet att öppna ljudspelaren på Patreon. Du kan också se alla övningar på samma språk genom att välja den kategorin direkt på Patreon. 

Bra att veta är att Patreon finns som app. Ladda ner appen, logga in och sedan kan du välja om du vill leta bland titlarna i appen eller gå vidare till min hemsida från “About” sektionen och navigera på det sättet. När du väl är inloggad kommer din webbläsare ihåg det och öppnar allt i Patreon automatiskt. 

Inte medlem ännu? Bli det här!

Redan medlem? Logga in här