Vacker morgonmusik av OCB RELAX

Jag har förälskat mig i ett nytt avslappnande musikstycke av OCB Relax Music. Den är så härlig att bara blunda och lyssna med hela kroppen till och jag får alltid ett leende på läpparna när jag lyssnar på den. Fantastiskt vacker morgonmusik!

Lyssna via YouTUBE

Visst är den härlig? Jag älskar kombinationen av gitarr och piano. Dessutom avgudar jag fåglarna. Finns det någon bättre avslappningsmusik att använda på till morgonens meditation än musik med fågelkvitter? 

(PS. Man måste inte vara hurtig och gå upp och meditera innan jobbet varje morgon. Jag gör nästan alltid mina avslappningsövningar på lunchen (en kortis) och på eftermiddagen när aretsdagen är slut. Som ett avslut på dagen och början på kvällen liksom.)

Bildlänk till OCB Relax hemsida
Bilden tar dig till OCB Relaxs hemsida

Mer bra avslappningsmusik

Bra avslappningsmusik med Peder B. Helland – publicerat 8 november 2017

Mer ur katergorgin: Bra avslappningsmusik.

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Annons