Utgivningsdatum för Rosenträdgården

Omslagsbild

Den 23 augusti kommer den svenska utgåvan av den guidade meditationen Rosenträdgården ut som ljudbok. Du kommer att kunna streama den på Storytel och Nextory och köpa den på Apple Books och Google Play. Är du utlandssvensk och bor i Italien, Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zealand eller USA kan du ocskå låna den gratis via ett antal biblioteksappar som OverDrive (kommer framöver även i Sverige), Bibliotheca, Hoopla och många fler. 

Rosenträdgården är en meditation som passar alla – äldre barn (från cirka 10-12 år) och vuxna, nybörjare och vana meditatörer. Den kan användas bara för att varva ner och slappna av efter jobbet eller för att lindra ångest och eller annan lättare psykisk ohälsa då forskning visar att all form av avslappning kan ha en positiv effekt på detta. Detta är en icke-religiös meditation; Det finns inga religiösa eller andliga inslag i den alls, vilket innebär att den kan användas av alla, oavsett livsåskådning eller tro. Allt lyssnaren behöver göra under meditationen är att lyssna på mig när jag först leder dem genom en inledande avslappningsövning som får dem att varva ner, och sedan hjälper dem att föreställa sig att de är i en vacker rosenträdgård där de kan varva ner och slappna av.

Inititalt släpps Rosenträdgården i två versioner, en på 18 minuter och en kortare version på ca 14 minuter. Det kommer också att komma hjärnvågsstimulerande versioner längre fram. Utgivningsdatum för dessa är ännu inte satt. Läs mer om de olika versionerna nedan som kommer den 23 augusti nedan. På produktsidorna kan du också provlyssna på ljudboken. 

Rosenträdgården - Hela serien på svenska

Rosenträdgården - Serien på fler språk

Rosenträdgården finns både på engelska och svenska coh vi planerar att översätta den till ännu fler språk. När detta blogginlägg skrivs kan du se de engelska versionerna nedan. Två av dem finns redan utgivna (15 maj 2019) och två till med hjärnvåggstimulerande frekvenser kommer i augusti. Efter hand som rosenträdgåden kommer på fler språk kommer fyra ljudböcker presenteras nedan i slumpmässig ordning. I filerribban kan du välja att se bara de språk du söker.

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »

På bloggen

Annons