Snart kommer en svensk version av den guidade meditationen Rosenträdgården/The Rose Garden

Cover Image

Då jag har ett välutveckat samarbete med språkgranskare och korrekturläsare på engelska då jag jobbar mycket med översättning från svenska till amerikansk engelska på mitt “day job” som översättare så blir det allt mer att jag skriver mina manus till de avslappningsövningar och guidade meditationer jag ger ut som ljudböcker på engelska först. Därför kom den engelska mediationen The Rose Garden ut före den svenska utgåvan. Jag har haft ett ordentligt knussel med de svenska versionerna då jag glömde spela in en mening eftersom jag missade den vid översättningen. Låter man bli att använda sitt översättningsprogram som låser alla meningar i sepearata segment så kan det lätt blir så. Nu har jag i alla fall blivit klar med originalversionen på 18 minuter och den korta versionen på 14 minuter. Idag laddade jag upp dessa till mina distributörer. Då det tar lite tid för alla kuggar i distributionsledet att rulla behöver man ge ett par månader för dem att jobba för att alla böcker ska vara tillgängliga när det är dags för boksläpp. Då hamnar vi mitt i semesterperioden när jag alltid har en stor dipp i lyssningar. Så att ge ut den då är inte lönt. Därför blir det under sensommaren som Rosenträdgården kommer att komma ut. Exakt datum kommer snart. 

Vill du inte vänta tills dess kan du redan nu lyssna på The Rose Garden på Scribd, Playster, Nextory och Storytel och köpa den på Apple Books/iTunes och Google Play. 

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »

På bloggen

Annons