Ny meditation på engelska: The Rose Garden

Idag har jag glädjen att berätta att min nya meditation på engelska The Rose Garden kommer ut den 15 MAJ i år. The Rose Garden är en omarbetad version av den meditation med samma namn somkom ut som musik fö några år sedan. Du kommer att kunna lyssna på den på Storytel, Nextory och Scribd och köpa den på iBooks och Google Play (bland annat). Är ditt bibliotek ansluten till OverDrive kan du låna den via ditt bibliotek. Originalversionen är 18 minuter lång. Det kommer också släppas en kortare version på 14 minuter. Under sensommaren kommer versioner som har binaural rytm och isokroniska toner. men information om rutgivningsdatum för dessa kommer framöver.

Är du utlandssvensk eller talar svenska och bor i USA, Kanada, Australien och Nya Zealand kan du också låna den via ditt bibliotek via tjänster som hoopla, Bibliotheca och många fler. 

Läs mer om The Rose Garden

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »

På bloggen

Annons