Älskar omslaget till Den enklaste avslappningsövningen någonsin

Omslag 1400

Jag älskar omslagsbilden till Den lätta avslappningsövningen någonsin. Kommer som ljudbok någon gång i höst. Närmare detaljer om utgivningsdatum kommer framöver. Ljudboken kommer dock på engelska redan den 17 juni och heter då The Easiest Relaxation Exercise Ever. Både i den engelska och den svenska versionen är det den inledande avslappningsövningen i Rosenträdgården / The Rose Garden (som släpptes på engelska 15 maj och kommer på svenska i augusti) som får möjlighet att skina på egen hand. Den har dock annan musik och en annan “väckningsdel”. Totalt är den ca 17 minuter lång. Den lättaste avslappningsövningen någonsin är jättebra bara för att varva ner efter jobbet men är också skriven för att funka för dig som har utmattingssyndrom. Inte en enda gång under övningen kommer du att bli ombedd att koncentrera dig eller fokusera eller prestera på något sätt. Här kan du helt koppla av och bara vara.

Den lättaste avslappningsövningen någonsin kan också ses som en längre kompis till En enkel avslappningsövning, som är en av mina hittills populäraste övningar, då de är väldigt lika i upplägget. En enkel avslappningsövning är nämnligen uppbygd av samma inledande avslappning som du hittar i meditationen En blomma får liv.

Den engelska versionen av Den lättaste avslappningsövningen någonsin och den liknande övningen En enkel avslappningsövning på svenska

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

På bloggen

Annons