Bakom bakgrundsmusiken: A Pure Embrace

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
A Pure Embrace omslag

A Pure Embrace är komponerad av Christopher Lloyd Clarke. Musiken är varm och helt fri från klockor, slag på gonggongar eller andra distraherande eller vassa ljud. Verket har ett djup som känns tryggt och lugnt att vila i. Detta är det musikstycke jag har använt allra mest som bakgrundsmusik till mina guidade meditationer och avslappningsövningar. Du kan höra bland annat höra den i originalversionen och den kortare utgåvan av Meditation för fysisk avslappning.

Lyssna på A Pure Embrace

Om du vill lyssna på A Pure Embrace bara utan mitt tal kan du göra det på Clarks SoundCloud-konto. En hel del av hans musik finns på Spotify, Apple Music etc. och vill man köpa hans musik för eget bruk kan man göra det på iTunes, Google Play eller www.christopherlloydclarke.com. Vill du använda musiken som bakgrundsmusik måste u köpa en licens. Det gör man på www.enlightenedaudio.com.

Vem är Christopher Lloyd Clarke?

Christopher Lloyd Clarke är en australiensisk kompositör baserad i Apollo Bay, ca tre timmar väster om Melbourne längs Australiens sydkust.  Clark har själv mediterat dagligen sedan 90-talet och är medlem av Australian Music Therapy Association.

Mina guidade meditationer med A Pure Embrace

Dela inlägget:

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Mer från bloggen

När man ska ge ut en guidad meditation eller avslappningsövning så lyfter det hela upplevelsen om man använder sig av bakgrundsmusik. Det många inte tänker

Läs mer »

Idag vill jag tipsa om bra avslappningsmusik av SPA Music. När jag satt och letade efter en annan artist på Spotify snubblade jag över denna

Läs mer »

Nyheter