Bakom bakgrundsmusiken: A Pure Embrace

A Pure Embrace omslag

A Pure Embrace är komponerad av Christopher Lloyd Clarke. Musiken är varm och helt fri från klockor, slag på gonggongar eller andra distraherande eller vassa ljud. Verket har ett djup som känns tryggt och lugnt att vila i. Detta är det musikstycke jag har använt allra mest som bakgrundsmusik till mina guidade meditationer och avslappningsövningar. Du kan höra bland annat höra den i originalversionen och den kortare utgåvan av Meditation för fysisk avslappning.

Lyssna på A Pure Embrace

Om du vill lyssna på A Pure Embrace bara utan mitt tal kan du göra det på Clarks SoundCloud-konto. En hel del av hans musik finns på Spotify, Apple Music etc. och vill man köpa hans musik för eget bruk kan man göra det på iTunes, Google Play eller www.christopherlloydclarke.com. Vill du använda musiken som bakgrundsmusik måste u köpa en licens. Det gör man på www.enlightenedaudio.com.

Vem är Christopher Lloyd Clarke?

Christopher Lloyd Clarke är en australiensisk kompositör baserad i Apollo Bay, ca tre timmar väster om Melbourne längs Australiens sydkust.  Clark har själv mediterat dagligen sedan 90-talet och är medlem av Australian Music Therapy Association.

Mina guidade meditationer med A Pure Embrace

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »
Annons