Bra meditationsmusik av Rebecca Reads Recordings

Ni har tidigare fått ett flertal tips på bra lugn musik här på bloggen. Här kommer ännu ett tips på bra meditationsmusik med Rebecca Reads Recordings. Jag snubblade över hennes musik när jag letade efter nya kompositörer att samarbeta med inför kommande inspelningav av guidade meditationer och har lyssnat på hennes musik via SoundCloud i några dagar nu. Tyvärr verkar hon inte finnas på streamingtjänsterna och iTunes etc. men att lyssna på SoundCloud är ju gratis och lätt. Jag har också hittat 39 videos med hennes musik på YouTube. 

Du som letar efter bra meditationsmusik eller lugn avslappningsmusik att använda som bakgrundsmusik kan köpa licenser på www.readsrecordings.com.

Rebecca Reads Recordings SoundCloud-kanal

Några av av mina favoritlåtar bland Reads MeditationsMusik

Resting Forest är underbart lugn och mycket vilsam för öronen tycker jag. Det här är något för dig som gillar naturljud och binaural rytm. Förutom lugn musik hör du också rysor och fåglar.

Fler bra låtar

Detta låter ju som Enya, var min första tanke när New Dawn började spela. Jag blev både glad och lugn av musiken och tänkter att den kan vara perfekt för dig som vill göra en meditation där musiken har huvudfokus. Jag menar då att du antingen kan använda musiken som ett ankare för din uppmärksamhet och välja att låta ett visst instrument fånga dig. Du kan också låta musiken fånga dig och bara hänga med och de vad som händer. Musik inspirerar ofta vilsamma bilder i min inre syn och skapar fysiska känslor i kroppen och emotionella känslor.

Starfish Relaxation får mig att le och bli väldigt lugn samtdigt. Musiken lyckas på något sätt bli både lätt och stabil på  samma gång.

Tidigare tips på meditationsmusik

Här är ett smakprov på några av de tidigare inlägg jag gjort om bra meditationsmusik. Vill du ha fler tips hittar du alla mina tidigare rekommendationer i bloggkategorin ”Bra avslappningsmusik” och i inlägget nedan.

Lugna Havsvågor - Inspelade i Mellbystarand

Du som är på jakt efter meditationsmusik kanske också kan vara intresserad av att veta att jag har spelat in lugna havsvågor en sällsynt vindstilla kväll i Mellbystrand för några år sedan. Du hittar den på streamingtjänster och iTunes bland annat under namnet Lugna Havsvågor. 

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Annons