Ny kärleksfull-vänlighetsmeditation

En andra utgåva av Metta-meditation med mina favoritfraser finns nu tillgänglig. Den kom till när jag skulle göra en översättning till engelska. När jag gick igenom manuset för att se så att vad det stod i dokumentet faktiskt var det som jag också läst in så bestämde jag mig för att göra vissa ändringar.

Idag 27 augusti släpptes både den andra svenska utgåvan och den engelska versionen. Nästa år hoppas jag kunna släppa den på ännu fler språk.

Båda utgåvorna (samt den första som fortfarande finns ute för de som föredrar den) kan streamas på Storytel, Nextory, Bookmate, Anyplay samt även Spotify och YouTube Music. Du kan också låna den via Bibio-appen om ditt bibliotek erbjuder digitala lån. Köper dem gör du på Adlibris, Apple Books, Google Play Böcker m.m. Har du valt att stötta mig på Patreon kan du lyssna på både denna meditation och alla andra meditationer, avslappningsövningar, och sömnsagor så mycket du vill redan direkt när de är klara. Alltså före alla andra. (Pris 45 kr i mån plus moms)

Läs mer om produkten genom att klicka på kortlänken till produktsidan nedan. Nedanför kortlänken kan du också lyssna på ett en kort förhandsvisning, eller lyssna direkt via Spotify om du har en Spotify-prenumeration. Knapparna som kommer efter tar dig till andra plattformar som Storytel.

 

 

Provlyssna

Finns också på engelska

För medlemmar

Inte medlem ännu? Bli det här!

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

På bloggen

Annons