Streama mina meditationer på min egna medlemsplattform!

Skulle du vilja lyssna på fler meditationer och avslappningsövningar än jag har gjort tillgängliga på Spotify? Mina sömnsagor till exempel? Tycker du det är för dyrt att betala runt 150 kr i månaden för en ljudboksapp bara för att lyssna på mig? Nu kan du det ändå!  Jag har skapat en egen medlemssajt på den välkända plattformen Patreon där du för ungefär halva summan av en ljudboksplattfrom kan stötta mig direkt och lyssna så mycket du vill. Om du blir prenumerant får du dessutom tillgång till allt jag gör så snart jag är klar med verket – alltså tidigare alla andra!  Ibland får du också möjligheten att tycka till om vilken version av en övning jag ska välja att ge ut och vilken bakgrundsmusik som kan passa bäst.

Jag kommer också att använda Patreon som en kick-stating plattform. Allt jag tjänar på Patreon 2021 kommer jag att använda för att anställa de översättare och röstskådespelare jag behöver för att ge ut mina produkter på fler språk. 350 prenumeranter varje månad gör det möjligt att översätta och ge ut det antal produkter jag har idag på ett språk till. Ju fler språk mina produkter finns på, desto fortare kan jag också ge ut fler titlar på svenska och engelska. Hade det inte varit härligt om alla kunde lyssna på mina produkter på sitt eget språk och fler personer i vår värld hade möjlighet att hitta vila, lugn och ro med hjälp av dem?

Om Patreon
Patreon är en välkänd plattform internationellt som kreativa människor använder för att förse prenumeranter med exklusivt innehåll och/eller tillgång till produkter tidigare än annars, och/eller som en crowd-funding kanal. Det som är så bra med Patreon är att för en procent av intäkterna för ser de mig med en säker plattform och sköter de alla de tekniska aspekterna, hanterar betalningar och support så att jag kan fokusera på att skapa mer innehåll istället för att sköta plattformen. Det allra bästa är att det gör det möljigt för mig att ta hand om min hälsa och ta semester som alla andra och det finns ändå support tillgänglig om något går fel. (Supporten är på engelska).  

Patreon finns som app, men du kan också välj att besöka plattformen via en webbläsare. När du har skapat ett konto och valt ditt medlemskap (och laddat ner appen om du vill använda den) så kan du antingen filtrera direkt i appen eller via produktsidorna här på hemsidan eller på min ”snabbfiltreringssida”. Har du loggat in så ska appen eller din webbläsare komma ihåg det så att du inte behöver logga in igen. (Om den inte gör det så se över inställningarna på din dator, telefon eller surfplatta.). På varje produktsida finns en knapp som öppnar ljudspelaren på Patreon så att du kan lyssna där.

Mina medlemskapsnivåer

Alla medlemskap kostar lika mycket då jag inte tycker att det ska kosta mer att lyssna på alla om man vill det. Det viktigaste med vilket medlemskap du väljer är vilka notiser du får. Om du vill veta allt om alla språk så väljer du All languages. Då får du tillgång till allt jag publicerar på alla språk och får en notis så fort det finns något nytt oavsett om det är på svenska, engelska, tyska o.s.v. Om du bara vill lyssna på svenska och inte få några notiser om när något nytt blir tillgängligt på Patreon på något annat språk så väljer du medlemskapet Swedish Only. På samma sätt väljer du English Only om du bara vill lyssna på och få notiser om engelska produkter.

All languages

English Only

Swedish Only

Efter hand som jag får ut mina verk på fler språk kommer medlemskapen att växa. Vi kommer att ha en för alla språk och sedan ett för varje enskilt språk plus engelska. Jag kommunicerar generellt på engelska på plattformen när information går ut till alla. Inom det svenska medlemskapet skriver jag på svenska. Du kan så klar kommunicera för med mig på svenska oavsett vilket språk jag skrivit ett inlägg på.

Läs mer om mitt Patreon och se sidan för snabbfiltrering

Klicka på knappen för att gå till mina Patreon sidor

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

På bloggen

Annons