Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet – Släpps idag

Omslagsbild

Idag släpps Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet. Det är en lång meditation som har som mål att väcka känslor av kärlek och samhörighet som med tiden kan följa med ut ur meditationen och ut i vanliga livet. 

Meditationssagan kan streamas på Storytel, Nextory, Bookmate, Anyplay samt även Spotify. Du kan också låna den via Bibio-appen om ditt bibliotek erbjuder digitala lån. Köper dem gör du på Adlibris, Apple Books, Google Play Böcker m.m. Har du valt att stötta mig på Patreon kan du lyssna på både denna meditation och alla andra meditationer, avslappningsövningar, och sömnsagor så mycket du vill redan direkt när de är klara. Alltså före alla andra. (Pris 45 kr i mån plus moms)

Läs mer om produkten genom att klicka på kortlänken till produktsidan nedan. Knapparna som kommer efter tar dig till andra plattformar och butiker som Storytel och Adlibris.

För medlemmar

Inte medlem ännu? Bli det här!

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »

På bloggen

Annons