Äntligen klar med nytt verk. Så stolt!

Omslagsbild

Jag är så glad idag! Äntligen är den färdig! Jag har arbetat med den här meditationssagan från i två till tre år. Den har tagit ett tag att få till men jag är så stolt över slutresultatet. Det är nog den bästa inläsningen jag gjort och kombinationen av övningens upplägg och den vackra pianomusiken gör mig ofta riktigt rörd när jag lyssnar på den.

Så, den 28 oktober släpps Meditationssaga för kärlek, vänskap och samhörighet. Här har jag kombinerat olika meditationstekniker för att skapa en meditationssaga som du själv deltar i. Efter en kortare nedvarvnings får du föreställa dig att du är på en vacker plats. Där får du träffa olika människor som du känner olika mycket. Vi jobbar med att känna samhörighet med dem alla innan du blir ombedd att säga vissa snälla saker till dem alla. Har du gjort en kärleksfull vänlighetsmeditation innan så kommer du att känna igen dig.

Anledningen att vi använder oss av kärleksfull vänlighet är att det verkligen är en superteknik som har så många olika positiva effekter på oss. Känner man inte att man har några relationer att förbättra kan man lyssna på den ändå eftersom den ofta skapar så härliga känslor hos utövaren. Dessa härliga känslor letar sig ofta in i livet generellt med lite tid och man har kunnat se att tekniken både ökar känslan av empati generellt och förbättrar relationerna utövarna har med andra. Att regelbundet göra sig påmind om vilka människor som är viktiga och att känna samhörighet med dem gör ofta att människor i omgivningen känner sig mer sedda osv och det lättare att vara närvarande i sina relationer. Man har dessutom också kunnat se fysiska effekter i våra kroppar efter bara sex veckor. Förmodligen för att det att känna samhörighet med andra är så viktigt för vår hälsa.

Vill du inte vänta till den 28 oktober? Då kan du som medlem på min Patreon lyssna redan idag. Nedan kan du provlyssna och ta dig vidare till både produktsidan och Patreon.

Dela inlägget:
Annons

Fler nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »

På bloggen

Annons