Solig gående meditation

Solig gående meditation

Vi hade en underbart härlig dag i Laholm i fredags. Det var kallt men solen sken klart. Katten och jag tog en avslappnande promenad vid sjön. Det såg ut som om svanarna solade sig där de låg på isen. Det är verkligen meditation för mig att strosa nere vid vattnet, med min fyrbenta vän i släptåg och ibland också med musik jag tycker om i hörlurarna. Vi tror att meditation är så mycket svårare än det är och måste göras på ett visst sätt. Men, för att citera tidskriften Psychology Today (kommer dela den artikeln på bloggen framöver), ” olika tekniker har olika åsikter om vad meditation är – Du bestämmer vad syftet med meditation är för dig!”. Jag vet att det finns många som skulle opponera sig mot musik. “Har du musik kan du inte göra gående meditation.” Jo, det kan man visst. Jag är verkligen helt närvarande här och då i den stunden. Musiken och naturen känns i hela min kropp och jag upplever totalt flow. Andra dagar vill jag lyssna på fåglarna och gör det. Släpp meditationen fri!

Följ mig på sociala medier för att se fler foton och få nyheter om mina meditationer och avslappningsövningar

[instagram-feed]
[custom-facebook-feed]

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Annons