Poddtips: Drömmen om Målajord med/av Maria Estling Vannestål

Den härliga podden Drömmen om Målajord drivs av min tidigare kollega från Linnéunviersitetet Maria Estling Vannestål. Med en fil. dr i engelska och flera år i den akademinska världen i bagaget sadlade Maria för några år sedan om och blev mångsysslare. Idag är hon aktuell med sin roman Lex Katarina, barnböckerna om Lovis Ansjovis (som hon skriver tillsammans med sin dotter, och min tillika kurskamrat från översättarutbildningen, Sanna Hellberg), en nätkurs i personlig utveckling samt sin blogg och podd Drömmen om Målajord.

I podden gör Maria intervjuer med intressanta personer som förverkligat sina drömmar och deras väg dit. Jag vill verkligen varmt rekommendera dig att svänga förbi Soundcloud där du kan lyssna på intervjuerna gratis.  Drömmen om Målajord är även namnet på Marias blog. Den hittar du på https://drommenommalajord.wordpress.com/. Vill du stötta Maria kan du köpa någon av hennes böcker på Adlibris.

Fler inlägg där jag pratar om Drömmen om Målajord:

Listening to Your Inner Voice – Från den 6/10 2017

Det finns många sätt att leva – Från den 12/10 2017

Dela inlägget:

Mer från bloggen

Kelly McGonial

https://youtu.be/RcGyVTAoXEU Har du sett TED-föredraget How to Make Stress Your Friend med Kelly McGonial? Om inte, starta videon ovan direkt. Jag har skrivit om detta

Läs mer »
Båt som seglar på ett hav

Jag har tidigare skrivit om kurser jag har läst i positiv psykologi för Barbara Fredriksson och hennes bok Love 2.0 och Positivity, vilka ger lite

Läs mer »
Annons

Nyheter

Första titeln på franska!

Idag firar jag att Meditation för fysisk avslappning finns på fyra språk. Det senaste tillskottet är franska. Den franska titeln är Méditation détente physique. Igår

Läs mer »
Annons