Meditationer

Guidade meditationer och avslappningsövningar av Sophie Grace Meditationer

Här kan du läsa mer om de guidade meditationer och avslappningsövningar Sophie Grace Meditationer har gett ut. De är fördelade i fem olika kategorier för att göra det lättare för dig att hitta det du letar efter. Övningar som passar i mer än en kategori kan därför förekomma på mer än en sida.

Som du kan se redan här på denna sidan finns det olika versioner av samma meditation. Oftast bygger alla övningarna på exakt samma manus, men varierar när det kommer till längd eller bakgrundsmusik.

Vill du streama ljudböckerna kan du göra det på Nextory, YouTubeSpotify, Apple Music, Google Play Music och många andra streamingtjänster. Vill du köpa digitala nedladdningsfiler så kan du göra det på iTunes, Amazon och många andra ställen. 

Just nu har inte riktigt hemsidan hängt med produtionen. Det finns något fler meditationer utgivna som ljudbok på Nextory och OverDrive ändu kän läsa om här. Det kommer mer information snart och framför allt kommer övningarna också att komma ut på fler ljudbokstjänster.

Klicka på rubriken för att läsa mer om andningsövningarna. Ta dig direkt till de olika bilderna genom att klicka på omslagsbilderna.

Andingsmeditation 1
Andningsövning 1
omslag
Växevis andning för nybörjare
ladda om med fem andetag
Ladda om med 5 andetag

Klicka på rubriken för att läsa mer om avslappningsövningarna. Nedan kan du se ett urval av de övningar som ingår i kategorin och  som du kan läsa mer om på nästa sida. Klicka på omslagsbilden för att gå direkt till den aktuella avslappningsövningens egna sida. 

En enkel avslappningsövning
En enkel avslappningsövning
Meditation för fysisk avslappning
Meditation för fysisk avslappning
Progressiv muskelavslappning 2
Progressiv muskelavslappning 2

AvslappningsÖvningar och meditationer för Barn

Progressiv muskelavslappning för barn
Progressiv muskelavslappning för barn

Klicka på rubriken för att läsa mer om meditationerna. Ta dig direkt till de olika övningarna genom att klicka på omslagsbilderna.

En blomma får liv omslagsbild
En bloma får liv
Omslagsbil En blomma får liv Längre utgåva
En blomma får liv: Längre utgåva
Omslagsbild
En blomma får liv: Med binaural rytm och isokroniska toner

Klicka på rubriken för att läsa mer om kroppsscanningarna. Ta dig direkt till de olika bilderna genom att klicka på omslagsbilderna.

Korta kroppsscanningar
Korta kroppsscanningar

Klicka på rubriken för att läsa mer om metta-meditationerna. Ta dig direkt till de olika övningarna genom att klicka på omslagsbilderna.

Bildlänk till Metta-meditation för självkärlek
Metta-meditation för självkärlek
Omslag
Kommer hösten 2018
Bildlänk till Metta-meditation med mina favoritfraser
Metta-meditation med mina favoritfraser