Streama alla mina guidade meditationer gratis på YouTube

Lyssna på senaste meditationsytt ovan!

Sedan lanseringen av YouTube-music i sommar kan du nu lyssna på alla mina avslappningsövningar och guidade meditationer gratis på YouTube.  Varje gång jag distribuerar en övning till alla andra tjänster och butiker kommer YouTube via min distributör att lägga upp så kallade bildvideos åt mig. De är så mycket snyggare så därför kommer jag inte själv att lägga upp övningarna som egna videoklipp på kanalen. 

Du hittar dem därför under fliken Spellistor istället. 

Lanseringen av YouTube Music gör också att det är möjligt för mig att bädda in videoklippen här på sidan så att du kan meditera direkt från meditationernas produktsidor utan att behöva ladda ner någon app eller registrera dig för ett konto någonstans. Sa jag också att det är helt gratis? 

Du kan läsa mer om mina olika guidade meditationer och avslappningsövningar genom att väja Meditationer i menyn. Du kan också se några av de nya filmerna nedan.

Mina meditationer och avslappningsövningar delas upp i följade kategorier

Andingsmeditation 1
Andningsövningar
Omslagsbild fysisk avslappning alfamix
Avslappningsövnignar
Progressiv muskelavslappning för barn
För barn
Korta kroppsscanningar
Kroppsscanningar
En blomma får liv
Vägeldd dagdröm
Annonskod inlägg:
Annonskod inlägg: