Guidade meditationer på svenska på Apple Music

Letar du efter guidade meditationer på svenska som du kan lyssna på via streamingtjänster som Apple Music? Du har du hittat rätt. Du kan lyssna på alla mina guidade meditationer på svenska på Spotify och andra streamingtjänster på Spotify, Apple Music, Deezer och alla de andra stora streamingtjänsterna. Just Apple Music är det bästa valet om man vill stötta artister och musikskapare (eller mig som meditationsinstruktör i det här fallet). Apple Music Sverige betalar mer än tre gånger så mycket per lyssning till artisten jämfört med Spotify. Spotify ligger runt 4 öre per lyssning som överstiger 30 sekunder, Apple Music ofta upp emot 15 öre per spelning. YouTube betalar endast ca 1 öre per spelning om man står ut reklamintänkterna på antal spelningar en månad. Nya regler innebär dock att man endast får tillgång till intäktsgenerering på YouTube om man har 1000 prenumeranter och minst 4000 spelningar per månad.

Idag har jag gett ut cirka 20 guidade avslappningsövningar och guidade meditationer på svenska. Sedan finns de flesta även utgivna i olika längdversioner och med varierande bakgrundsmusik. Mina grundversioner har bara ”vanlig” bakgrundsmusik men då många efterfrågar bakgrundsmusik med binaural rythm, så kallad brainwave entertainment music, Om du vill få en överblick över mina meditationer och avslappningsövningar föreslår jag att du tar en titt i sektionen Meditationer här på hemsidan. Där beskriver jag alla de guidade meditationerna och berättar vad de är till för och hur upplägget är.

MITT ARTISTKONTO FÖR MINA GUIDADE MEDITATIONER PÅ SVENSKA PÅ Apple Music:

Läs mer om mina vägledda mediationer och avslappningsövningar

Andingsmeditation 1
Andningsövningar
Meditation för fysisk avslappning
Avslappnings-övningar
Progressiv muskelavslappning för barn
För barn
Korta kroppsscanningar
Kroppsscanningar
Bildlänk till Metta-meditation för självkärlek
Metta-bhavana / Kärleksfull välvilja
En blomma får liv
Vägledd dagdröm / Dagdröms-meditationer