Köpvillkor & leveransinformation

BETALNING

KORTBETALNING OCH PAYPAL

Idag erbjuder vi betalning via PayPal. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att handla, utan kan också välja att betala med ditt bankkort via PayPals säkra betalningslösning. På ditt kvitto och bankkontoutdrag kommer det inte att stå Sophie Grace, utan Plotline. Plotline Books är Sophies förlag och det officiella frimanamnet för ljudproduktionsverksamheten Sophie Grace Meditationer gör.

FAKTURA

Digitala nedladdningar av mp3 kan endast betalas direkt, inte mot faktura. När meditationerna blir tillgängliga på fysisk cd-skiva kommer du att kunna köpa cd-skivor och betala med faktura. På fakturan kommer det att stå Plotline Books, vilket du även kunde läsa ovan är Sophies officiella firmanamn och förlag. Fakturan kommer till dig via e-post när vi har skickat din order.

Om betalning inte inkommer i tid till förfallodatum, kommer du att få en påminnelsefaktura från Visma Collectors. Om betalning av påminnelsen uteblir, omvandlar Visma Collectors ärendet till ett inkassoärende.

Leverans

När du har slutfört din beställning kommer du att få se en orderbekräftelse på skärmen. Du får också en orderbekräftelse via e-post inomnåon minut. Om du har köpt digitala varor så kan du ladda ner dem genom att klicka på filnamnen i antigen orderbekräftelsen då får på sajten eller via mejlet. De börjar de laddas ner automatiskt om du klickar på filnamnet.  

Fysiska produkter skickas från oss inom 2-5 vardagar. Därefter tillkommer postens leveranstid.